Spotify

spotify

With Spotify, your music is everywhere. Working out, partying or relaxing, the right music is always at your fingertips.
There are millions of songs on Spotify – from old favourites to the latest hits. Just choose the music you love, or let Spotify surprise you.

 

SPOTIFY FOR BRANDS

Doelgroepen
Mensen plaatsen Spotify in het middelpunt van hun leven, en hoe meer ze streamen, hoe meer we erover leren. Een zeer actief publiek van 140 miljoen luisteraars die de hele dag door muziek streamen, stelt ons in staat om mensen (en culturen) beter te begrijpen. Contacteer ons om te ontdekken wat die streamingintelligentie kan onthullen over mensen in verschillende segmenten zoals millennials, moeders en vele andere.

Advertentiebeleving
Innovatie zit in het DNA van Spotify. Naast het bouwen van een platform voor streaming, biedt Spotify advertentieformaten om merken te helpen de streaming-generatie te bereiken met relevante advertenties, en dat in juiste context. Contacteer ons om te ontdekken wat het beste advertentieformaat is voor jouw merk of campagne: Sponsored Session, Branded Moments, Video Takeover, …

Meting
Spotify-luisteraars zijn voor 100% ingelogd op verschillende devices, waardoor de Spotify advertentieomgeving een vertrouwd en geverifieerd platform is. Wanneer u adverteert op Spotify, weet u met vertrouwen dat echte mensen uw boodschap hebben gezien en gehoord. Contacteer ons om meer te weten over het bereik en de viewability van je advertenties.

Insights
Spotify voert continu onderzoek om hun publiek beter te begrijpen en om op de hoogte te blijven van de evolutie in de advertentie-industrie. Contacteer ons voor TNS onderzoek over het bereik van Spotify en de incremental reach boven op een radio campagne.

Nieuwsgierig? Top!
Contacteer ons om te zien wat Spotify voor jouw merk kan betekenen.