Sporza

Sporza is het multimedia sportmerk van de VRT. Sporza.be brengt informatie en achtergrond bij de sportgebeurtenissen in binnen- en buitenland, zoals van voetbal en wielrennen. Verschillende wedstrijden worden live gestreamd. Alle grote sportevenementen zoals het Europees/Wereldkampioenschap voetbal en de Olympische Spelen  live te volgen zijn op Sporza.

Een gloednieuw en veelbelovend sportevenement zijn de European Championships in Berlijn en Glasgow. Die worden voortaan elke vier jaar in augustus georganiseerd en bundelen een aantal Europese kampioenschappen in diverse sportdisciplines, zoals atletiek, artistieke gymnastiek en zwemmen.

En dan zijn er ook nog Roland Garros, het BK en WK Wielrennen, de Ronde van Spanje, de Grote Prijs Formule 1 van België in Francorchamps, de Memorial Van Damme, het WK Basketbal met de Belgian Cats, het WK Volleybal met de Red Dragons en tal van andere sportevenementen.

De VRT zorgt ervoor dat de sportliefhebbers al dat moois vanop de eerste rij en in de best mogelijke omstandigheden kunnen volgen. In rechtstreekse uitzendingen en omkaderende programma’s met achtergrond, analyse en ambiance.

website: http://www.sporza.be

 

BEZOEKERSPROFIEL

12+ Man Vrouw 18-24 25-34 35-49 50-64 65+
1.071.282 154 48 131 110 125 102 51

Source: Cim Audience Study Nov 2018