Gala

gala

Met duizenden trouwe surfers, zowel in België als in Frankrijk, is Gala.fr ontegensprekelijk een van de koplopers binnen zijn segment.

Sinds de lancering in mei 2007 laat Gala.fr alle facetten van de sterrenstatus aan bod komen: mode- en beautytips, spots en recepten van sterren…. Wat kan u er nog ontdekken? Dagelijkse nieuwtjes over beroemdheden uit de wereld van film, muziek, tv, sport of politiek en dit vanuit originele invalshoeken, met “echte” verhalen.

Gala.fr staat voor 50% kwalitatieve vrouwelijke content met rubrieken als mode, beauty, koken en toerisme. Artikels met het laatste nieuws uit deze segmenten, shopping nieuws maar ook slideshows over de laatste trends, analyses en filmpjes (lessen in make-up, making-of fotosessies, enz.): een echt juweeltje voor de luxewereld.

Met een zeer hoge selectiviteit op hoger opgeleide vrouwen, hoge duurtijd per bezoek (meer dan 6 minuten per unique browser) en een sterke proportie trouwe surfers is Gala.fr de ideale website om de doelgroep vrouwen met hoge koopkracht te bereiken.

website: http://www.gala.fr