Video is ondertussen gemeengoed geworden op het internet en kent steeds meer succes onder andere dankzij de geleidelijke toename van de downloadsnelheid

PEBBLE MEDIA surft mee op deze golf en pakt uit met zijn kwaliteitsvol pre-rollvideo-aanbod.

Samengevat is pre-roll eigenlijk een combinatie van alle voordelen van de klassieke videospot met de video-on-demandcontext.

Wat houdt dit concreet in?

De prerolls die door Pebble Media worden verkocht zijn als product heel eenvoudig. Telkens een surfer klikt om een video te bekijken op een bepaalde site, wordt hij binnen de videoplayer doorverwezen naar de videospot (de intro van het filmpje), die hij helemaal moet uitkijken. Vandaar dus de benaming pre-roll.

Het videoformaat is standaard voor alle sites in ons video-aanbod omdat alle pre-rolls, voor een zo groot mogelijke impact, worden verspreid in een formaat 640 x 480 en maximum 15 duren.

Het verspreiden van online videospots biedt talloze voordelen:

Impact: Uw reclame is te zien vóór de video die werd aangevraagd door de surfer, en is niet te omzeilen. Uw spot wordt hoe dan ook bekeken en kan dus rekenen op alle aandacht van de surfer.

Makkelijke en betrouwbare meetbaarheid: Hier dus geen analyse die beperkt is tot een representatief panel … U krijgt zo goed als meteen na het einde van uw campagne de meetresultaten voor heel uw online bereik.

Deze drager impliceert een veel grotere betrokkenheid van de consument dan bij televisie: Het bekijken van een spot op het internet impliceert immers een even grote emotionele betrokkenheid als een tv-spot. Beter nog: de internetspot genereert meer aandacht van de “kijkers” dan de televisiespot, omdat de basishandeling intentioneler is op het internet dan voor een televisietoestel.

Interactiviteit met de consument: In tegenstelling tot tv-spots, kunnen kijkers hier klikken voor meer informatie.

 U verneemt alles over ons uitgebreide aanbod in het tabblad Video van onze ratecard!