U wilt een graantje meepikken van de sociale media? Pebble media raadt u het kwalitatief meest hoogstaande sociale netwerk ter wereld aan: LINKEDIN !!!

Hoeven we LinkedIn nog voor te stellen? LinkedIn is een van de grootste sociale netwerken ter wereld en zeer zeker het belangrijkste zakelijke netwerk van de planeet.

LinkedIn is het favoriete contactpunt voor miljoenen professionele gebruikers en beslissingnemers. Het is snel uitgegroeid tot het zakelijke communicatieplatform bij uitstek voor elke professional die de hele wereld wil laten kennismaken met zijn profiel, zijn eigen netwerk van zakelijke contacten wil uitwerken of gebruik wil maken van de gigantische database om nieuwe zakelijke opportuniteiten te ontdekken of om de ideale medewerker te vinden voor zijn bedrijf.

En dat geldt ook voor België met een bereik van meer dan 2,5 miljoen reeds geregistreerde gebruikers … dat u heel precies kunt aanspreken via een groot aantal targetingcriteria die beschikbaar zijn op LinkedIn zoals Sector (bijvoorbeeld Finance of IT), Seniorschap (bijvoorbeeld Owner, CEO of Manager), Functie (bijvoorbeeld Accounting, HR, Legal enzovoort) of zelfs Omvang van de onderneming.

Dit zijn stuk voor stuk troeven die van LinkedIn onmiskenbaar HET wereldwijde gemeenschapsplatform bij uitstek maken om elk type zakelijke campagne te activeren.

Ontdek alle publicitaire mogelijkheden in het tabblad “LinkedIn rates” van onze ratecard.