DE TIJD IS RIJP … U HEBT DE INTERNETTREIN NIET GEMIST VOOR UW COMMERCIËLE ACTIES … MIS DAN OOK DE TREIN VAN DE MOBIELE RECLAME NIET!

Terwijl het einde van de 20e eeuw in het teken stond van de ontwikkeling van het internet als nieuw referentiemedium, staat de 21e eeuw duidelijk in het teken van de opkomst van de mobiele informatie. Mobiel internet op gsm’s, applicaties voor iPhone, iPad en Android: de mobiliteit van de informatie is nu al een dagelijkse realiteit voor duizenden mensen in België en elders in de wereld.

En dat is een potentieel waar u handig gebruik van kunt maken om de relatie tussen uw merk en uw prospects nog te versterken … waar ze zich ook bevinden. Hoe? Dankzij PEBBLE MEDIA.

Door in zee te gaan met PEBBLE MEDIA Mobile hebt u toegang tot de wereld van de mobiele informatie zonder dat u daarbij ook maar iets moet inleveren op de kwaliteit van uw mediaomgeving. Met een selectie van mobiele sites en applicaties rechtstreeks afkomstig van onze prestigieuze webpartners, leidt PEBBLE MEDIA Mobile u via de grote poort binnen in de wereld van de mobiele informatie. Daarnaast zijn meer en meer websites “responsive”: ze passen zich automatisch aan het toestel waarmee je surft aan.
Een uitstekende gelegenheid om als eerste te profiteren van de aantrekkingskracht die deze zeer trendy dragers hebben op uw potentiële klanten.

U verneemt alles over ons aanbod in het tabblad Mobile van onze ratecard!