Thema pakketten

Pebble Media biedt naast de mogelijkheid om sites individueel aan te kopen, ook de mogelijkheid om kant-en-klare thematische pakketten te bestellen. Elke selectie groepeert een aantal sites met een specifiek thema, en bereikt dus een specifieke doelgroep.

Strongholds

Sport, Vrouwen, Culinair en Music & Youth zijn de Pebble Stronghold pakketten.  Binnen deze thema’s kunnen we een sterke en unieke combinatie van sites aanbieden waarmee je een groot bereik op deze specifieke thema’s behaalt.

 

Thema’s

Dit is een nieuwkomer in de categorie themapakketten van PEBBLE MEDIA. Hierbij bieden we een selecte combinatie van sites aan die horen bij eenzelfde thema … en dat tegen de beste prijs !

De volgende thema’s komen daarbij aan bod: business, women, sports, gaming, news, …

Kiezen voor een (of meerdere) selecties van BRANDS.ONLINE van PEBBLE MEDIA, geeft u twee voordelen op :

Een hoge selectiviteit. Elke selectie stelt u in staat om rechtstreeks aanwezig te zijn op de belangrijkste sites uit de portefeuille van PEBBLE MEDIA met een specifiek thema. U bereikt dus in één keer een groot aantal potentiële klanten via een gelijktijdige aanwezigheid op verschillende kwaliteitsites. En u concentreert uw communicatie op een welomschreven doelgroep (gelinkt aan het thema van elke selectie).

Een voordelige prijs. De CPM van een BRANDS.ONLINE-selectie ligt altijd lager dan de CPM van de sites waar die uit bestaat en biedt ook steeds de beste prijs die u kunt vinden in onze selecties. U geniet dus automatisch een eerste korting wanneer u kiest voor dit type aanwezigheid.

U hebt een supercreatief idee dat u niet meteen terugvindt in ons formatenaanbod? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen om het samen ‘out of the box’ te bekijken.