Dagelijkse Kost

 

Dit kookprogramma begon in 2010. Dagelijkse Kost ruilde de gebruikelijke chef-in-witte-schort in voor guy-next-door Jeroen Meus en ruilde de studio-keuken in voor een echte huiselijke keuken. Het hele concept moest toegankelijk, warm en no-nonsense zijn zoals de titel beloofde. Het kookprogramma is enkele keren tot het populairste programma van het jaar uitgeroepen. Sinds het begin is het recept onveranderd: eenvoudige gerechten, klassiekers met een twist, heel veel ambiance … en een klodder boter.

Bestverkopende kookboeken
De ‘Dagelijke kost’ kookboeken zijn referenties in de collectie van elke Vlaming die graag in de pot roert. De recepten zijn een mix van standaard en out-of-the-box, met oog voor kookplezier, seizoensgebonden producten en betaalbare prijzen.

Populairste kooksite
Dagelijksekost.be is het grootste video-receptplatform van Vlaanderen. Naast een nieuw recept elke dag, zowel in tekst als video, bevat de site kooktechnieken en basisvoorbereidingen met een uitgebreid en praktisch stappenplan. Met 2 miljoen unieke bezoekers per maand is Dagelijkse Kost twee keer zo groot als de volgende kooksite. De fans zijn extreem social: + 225.000 Facebook-volgers, 38.400 op Instagram en 8.100 op Twitter.

https://dagelijksekost.een.be/